Terve Turku!

Turun toimistomme sijaitsee keskustan tuntumassa. Toimistollemme on helppo ja kätevä tulla. Linja-autoyhteys on suoraan oven eteen, maksuton paikoitus löytyy autoille ja kaupungin kompaktin koon ansiosta myös kävelymatka on lyhyt.

Toimipisteessä työskentelee yhteensä 20 henkeä. Toimistotilat ovat avarat ja valoisat, joka tekee työssä viihtymisestä helppoa. “Turussa parasta meillä on hyvä tiimihenki”, vinkkaa Turun toimipisteen Call Center Manager Tuomas Haaslahti.

Työntekijä Päivi: “Asiakkaat ovat mukavia ja työkaverit huippu kivoja. Kannustamme aina toisiamme ja meillä on rento meininki. Lisäksi tiedän olevani hyvällä asialla, koska kannustan ihmisiä tekemään ympäristöteon.”

KULTAINEN DUUNIPAIKKA TURUSSA

HAE NYT!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV täällä!

Turku:
Tuomas Haaslahti
+358 44 714 3090
tuomas.haaslahti(at)sjmk.com

Suomen Jalometallikierrätys Oy

Suomen Jalometallikierrätys Oy tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden kierrättää jalometalleja. Kierrätyksellä syntyy 100% uutta korkealaatuista raaka-ainetta, ja tällä on suuri positiivinen vaikutus ympäristöön.

Olemme kansainvälinen yritys, ja toimimme Suomessa, Ruotsissa, Espanjassa sekä Englannissa. Jalometalleja olemme kierrättäneet jo vuodesta 2000.