OTA YHTEYTTÄ ASIAKASPALVELUUMME

Voit aina soittaa meille, jos jokin asia askarruttaa. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin. 

Soita meille arkisin klo 9–12 tai klo 13–16 numeroon

02 2317834

Meiltä usein kysytyt kysymykset

Laskua ei tarvitse maksaa, kun lähetät meille esineitä arvioitavaksi tai palautat käyttämättömän pussin. Lasku muistuttaa sopimastamme eräpäivästä. Lasku on siis mitätön, kun käytät palveluamme.

Meille voi lähettää sekä kultaa että hopeaa. Esimerkiksi hopean ja alpakan eron tunnistatte leimoista. Alpakka (ALP) ja uusihopea (UH) ovat epäjaloja metalleja.

Arvioimme myös kivet, ja teemme niistä sinulle mahdollisesti ostotarjouksen. Halutessasi lähetämme kivet sinulle takaisin. Hopeaesineistä emme irrota kiviä.

Arvioinnissamme selviää ovatko esineesi jaloja vai epäjaloja.

Voit lähettää esineet suuremmassa laatikossa ja teipata kuoremme päälle. Halutessasi voimme myös lähettää sinulle Matkahuollon isomman rahtipussin.

Pelkällä tilinumerolla voi tilille vain LAITTAA rahaa. Voit antaa tilinumerosi myös puhelimitse tai sähköpostitse.

Voit perua palvelumme ohjeidemme mukaisesti palauttamalla kuoren materiaaleineen tai maksamalla laskun. Palauttaessasi kuoren ja lähettämämme materiaalit maksat vain postimaksun.

POSTITUSOSOITE

Suomen Jalometallikierrätys Oy
PL 609
20101 TURKU

ASIAKASPALVELU

+358 (2) 231 7834
arkisin klo 9–12 ja klo 13–16
asiakaspalvelu@sjmk.fi

Suomen Jalometallikierrätys Oy

Suomen Jalometallikierrätys Oy tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden kierrättää jalometalleja. Kierrätyksellä syntyy 100% uutta korkealaatuista raaka-ainetta, ja tällä on suuri positiivinen vaikutus ympäristöön.

Olemme kansainvälinen yritys, ja toimimme Suomessa, Ruotsissa, Espanjassa sekä Englannissa. Jalometalleja olemme kierrättäneet jo vuodesta 2000.