¡Hola Málaga!

Málaga on satamakaupunki Etelä-Espanjassa, Andalusiassa, Aurinkorannikolla ja toimistomme on perustettu vuonna 2015. Kaupungin väkiluku on noin reilut puoli miljoonaa. Malaga tarjoaa aurinkoista säätä, rentoa elämäntyyliä ja kulttuuria. Kaupungissa on kilometreittäin rantaviivaa ja yli 320 aurinkoista päivää vuodessa. Laaja valikoima urheilu- ja vapaa-ajan aktiviteettejä sekä kulttuuritapahtumia tarjoavat runsaasti tekemistä. Edullisia herkkuja on tarjolla ravintoloista tapas-baareihin.

Työntekijä Jarkko: “Aurinko, iloiset ihmiset ja uusi kulttuuri. Suomikaan ei unohdu, kun soitellaan esimerkiksi Forssaan ja Kouvolaan. Hyvä, reilu työnantaja ja kannustavat bonukset saivat jäämään, ja tietty Málaga upeana kaupunkina tarjoaa paljon mahdollisuuksia myös työn ulkopuolella.”

Toimistomme sijaitsee San Rafael nimisessä kaupunginosassa, Málagan keskustan lähellä. Paikalle pääsee kätevästi, sillä kulkuyhteyksiä löytyy paljon (linja-auto, taksi, lähijuna) ja Málagan keskustasta kävelymatka kestää noin 35 min.

Toimipisteessä työskentelee Suomen ja Ruotsin tiimi – yhteensä 20 henkeä. “Avokonttorimme on avara ja valoisa. Tässä on myös kauppoja lähellä ja aina löytyy ulkoa joku aurinkoinen paikka tauon ajaksi. Tiimihenki on meille kaikille tärkeää. Töiden jälkeen paikallisella lähijunalla eli Renfellä pääsee ympäri Aurinkorannikkoa.” summaa Málagan toimipisteen Call Center Manager Milla Karjalainen.

Pohjapalkka on 1 400 €/kk + provisio.

Lisätietoja työsopimuksesta, palkasta, vuokrasta ja muista eduista saat haastattelun yhteydessä. Autamme sinua tarvittavien lupien hankkimisessa ja saat virallisen espanjalaisen työsopimuksen.  Ensimmäiseksi kuukaudeksi tarjoamme sinulle ilmaisen huoneen yhdestä työsuhdeasunnostamme. Kaikki asuntomme sijaitseva Malagan keskustassa. Ensimmäisen kuukauden jälkeen sinulla on mahdollisuus vuokrata huone halutessasi 200 € hintaan.

KULTAINEN DUUNIPAIKKA ESPANJASSA

Työntekijä Tuomas: ”Hain koska haluisin kokeilla jotain uutta sekä asua ulkomailla, molemmat osat sain hoidettua SJMK:lla. Jään koska olen tyytyväinen siihen, miten asiat hoidetaan täällä ja saa apua jos on tarvetta siihen sekä työilmapiiri on hyvä. Minä itse nautin työstä enemmän mitä olen tehnyt muualla.”

HAE NYT!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV täällä!

Suomen jalometallikierrätys etsii asiakasneuvottelijoita eri toimipisteisiin

Malaga:
Milla Karjalainen
+358 400 173 977
milla.karjalainen(at)sjmk.com

Suomen Jalometallikierrätys Oy

Suomen Jalometallikierrätys Oy tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden kierrättää jalometalleja. Kierrätyksellä syntyy 100% uutta korkealaatuista raaka-ainetta, ja tällä on suuri positiivinen vaikutus ympäristöön.

Olemme kansainvälinen yritys, ja toimimme Suomessa, Ruotsissa, Espanjassa sekä Englannissa. Jalometalleja olemme kierrättäneet jo vuodesta 2000.