Haloo Helsinki

Helsingin toimistomme sijaitsee Punavuoressa Iso Roobertinkadulla. Toimistollemme on todella hyvät julkiset kulkuyhteydet ja tämän lisäksi esimerkiksi rautatieasemalta kävely kestää vain noin 10 minuuttia. Sisäänkäynti on rauhallisen sisäpihan kautta.

Toimistotilat ovat viihtyisät ja kodikkaat. Toimistolla työskentelee 10-15 henkeä isossa avoimessa call center -tilassa, josta löytyy myös keittiökulmaus ja taukotila. Toimistollamme on myös neuvotteluhuone, jossa pidämme henkilökunnan koulutuksia. “Ilmapiiri todella hyvä, soittajat viihtyvät toimistolla ja tänne on aina mukava tulla”, Helsingin toimipisteen Call Center Manager Tomi Pulkkinen hymyilee.

Työntekijä Heli: ”Vuosikymmenien ajan samoissa työtehtävissä toimimisen jälkeen alan vaihto oli kuin virkistävä tuulahdus. Monipuolisesti motivoiva ja palkitseva, itsenäinen työ, kuitenkin tiiviinä osana mahtavaa ammattitaitoista tiimiä. Kannustavampaa työtä en voisi kuvitella!”

KULTAINEN DUUNIPAIKKA HELSINGISSÄ

HAE NYT!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV täällä!

Helsinki:
Tomi Pulkkinen
+358 44 776 6444
tomi.pulkkinen(at)sjmk.com

Suomen Jalometallikierrätys Oy

Suomen Jalometallikierrätys Oy tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden kierrättää jalometalleja. Kierrätyksellä syntyy 100% uutta korkealaatuista raaka-ainetta, ja tällä on suuri positiivinen vaikutus ympäristöön.

Olemme kansainvälinen yritys, ja toimimme Suomessa, Ruotsissa, Espanjassa sekä Englannissa. Jalometalleja olemme kierrättäneet jo vuodesta 2000.